Cytat:
Napisał KaarooL
"A ja się cieszę po raz kolejny, że wysiadłem z dziurawego okrętu rok temu... Teraz nie byłoby komu sprzedać optyki, chyba że za grosze."
O tym pisalem heh, ze znowu woda na mlyn tym ktorzy zmienili stajnie "...bo Olympus to..." ja sie wcale nie ciesze bo E-30 to byl jakis cel do osiagniecia i sprawia mi wiele radosci za kazdym razem gdy trzymam go w dloni.
Ciekaw jestem uslyszec od osob ktore sie przesiadly na Nikona czy Canona jakim modelem body zastapili swoje e-3 i jakie szkla maja do nich wpiete. Mi tam by bylo szkoda sie pozbyc 50/f2.
Co do rynku wtornego pewnie na poczatku szkla beda szly po okazyjnych cenach, od tych ktorym sie bedzie palilo a po smierci systemu, gdy trudno bedzie dostac dobry stary ZD 7-14 czy ZD150/f2 ceny poszybuja.

Zamieszczone przez
jacek00
Jakoś nie zauważyłem na allegro, aby można było cokolwiek kupić za groszę. A codziennie na maila dostaję nowe aukcje z obiektywami i lampami do Olka. Ceny są cały czas takie same.
Allegro to nie wyrocznia, u nas na forum mozna kupic dwie FL-50R z papierami w super stanie za 1000pln sztuka, to nie tanio? Kilka dni temu poszlo 14-54II nie uzywane ze sklepu FJ za 1470pln na w/w serwisie. Tylko korzystac.
Mieszkam od roku w Norwegii i tutaj nie widuje od dlugiego czasu na sklepowych polkach nic z Olka, nic poza Penami. Wybor jest tylko w sumie pomiedzy C i N.