Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Ja do G3 mam chińczyka kupionego na chińskim e-bayu. Cena o połowę niższa niż na alledrogo, a bateria ta samaJedyny mankament to jak leży w torbie 3-4 tygodnie to sama się rozładowuje. Używam jej jako pierwszej baterii, a oryginalną zostawiłem na zapas bo chińczyka mi nie szkoda zużywać
![]()
Micro Four Thirds - moje doświadczenia z u43
Pewnie padnie na drugi oryginał. Do G3 mam 3 oryginały![]()
Strasznie dziwnie mi się porobiło od czasu przejścia na MFT. W Canonie miałem wszystko jak leci używane / poobijane / akku to same zamienniki.
A jak musiałem kupić kilka nowych szkieł (bo nie było w ogóle używek jak je kupowałem) to jakoś się człowiek przestawił i mu te oryginalne rzeczy bardziej "leżą"...
Ja w cenie oryginału nabyłbym 7 chińczykówIMHO oryginały są przesadnie drogie...
Micro Four Thirds - moje doświadczenia z u43
Maaamusiu... dłuuugo wyczekiwana, nowa wersja softu do GH2 - Moon Trial 8 właśnie została zaprezentowana przez autora - Nicka Driftwooda.
Wyciąga siódme poty z GH2 i Sandisk Extreme Pro 95 MB/s.
http://personal-view.com/talks/discu...oon-t8spizz-t7
Po co nam GH4 z kaszanką (czytaj kropem)![]()
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
'upgrade' gh2 do g6 dla focus peackingu, ktory przy ustawieniach z ostroscia na - nie jest uzyteczny zabolal mnie na nowo![]()
5Dmk1,17-35/2.8-4, 35/1.4, 85/1.8 + GH2+G6 20/1.7 + 45/1.8
www.barwyslubu.pl