Sam korpus w PL raczej nie jest sprzedawany, musisz kombinować z ebay (uk/de).
Natomiast nie ma problemu jeśli chodzi o USA, jest w sklepie B&H, tylko, że amerykańskie raczej nie mają opcji 25 klatek i dlatego ja swój kupiłem z 14-42 OIS w PL. Co zrobić z tym zumem? Nie wiem.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
na zagranicznych też znalazłem, ale nie jestem zwolennikiem zakupów po za granicami ze względu na ewentualne roszczenia.
Jesteś z GH2 zadowolony czy wolałbyś na dzień dzisiejszy G5?
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
pytanie za 100okt.
jeżeli G5 to jest tnzw. przez Panasonica GH2.5 to dlaczego cena GH2 nie chce spaść?
skrót tnzw. oznacza tak nazwany (w odróżnieniu od tzw.)
To proste (i Panas wszędziędzie gdzie tylko może o tym trąbi), GH2 w stosunku do swoich możliwości (po hacku) kosztuje śmieszne pieniądze patrząc przez pryzmat krajów, w których rząd nie wydaje pieniędzy na reklamy tv typu "zgaś czerwoną lampkę w tv - będziesz mieć niższy rachunek za prąd".
Panas był/jest w szoku jakim sukcesem okazała się GH2, imho stąd taką a nie inną mamy kamerę GH3 (wypasioną na maksa i równie drogą).
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"