witam,
zgodnie z obietnicą
od lewej: iso 800, iso 1600, iso 3200
zgadzam się - wymienny obiektyw do tego i byłby ideał.
to jeszcze na dobitkę: od lewej iso 6400 i 12800.
przy tym drugim zdjęciu widać pewien szum i poziome pasy, ale to jest 12800!!!
widać bardzo dobre to iso, idzie postęp, ale się wkrótce okaże co i zacz to jest
/*...................*/
/* ...........................*/
Mialem wielka ochote na fuji, bedac uzytkownikiem S3/S5 pro, to by bylo to, hexara lubilem wiec pewnie bym z latwoscia sie odnalazl w tym cacuszku, jednak pewnie na razie nie kupie, dlaczego? bo miala byc rewolucja obrazka, dumna propaganda fuji mowila, ze bedzie lepiej niz w skach, lepiej niz kiedykolwiek...
Procz dobrego wysokiego iso, to ja tu rewolucji nie widze, pomijajac konstrukcje samej puszki i wiziera, po co mi wysokie iso jak mam szklo f2?
pozdrawiam serdecznie
Janek
A co rewolucyjnego byś chciał na tych zdjęciach zobaczyć?
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Obrazki testowe imponujące ,zaprawdę. Też wolałbym ze 3 stałki do wymiany, a nie przyspawany obiektyw.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Epicure,
Chodzi o bablanine marketingowa fuji, procz uzytecznego wysokiego iso, to ja nie widze zadnej rewolucji, ba, wole obrazki ze starego dziadka s3/s5...
Niestety trynd gladziutkiego wysokiego iso kosztem detalu na bazowym bedzie sie poglebial i nawarstwial wsrod systemow, doskonale to rozumiem ale nie popieram.
pozdrawiam serdecznie
Janek