muerte ta instrukcja co dostałeś z aparatem to o kant d... rozbić , jakbyś widział instrukcję napisaną przez pana Tadeusza to by ci lekko koparka opadła![]()
muerte ta instrukcja co dostałeś z aparatem to o kant d... rozbić , jakbyś widział instrukcję napisaną przez pana Tadeusza to by ci lekko koparka opadła![]()
c-5060 , A710IS , 1000D + kit 18-55IS , c50mm1.8 II
A gdzie można sobie ją pooglądać ?
Yacku a ty ją widziałeś ?
OLYPUS E-1 , ZD 14-54 , ZD 50-200 , 2 x OLYPUS FL-50R , E-300 , E - 420 , OLYPUS FL-36 , ZD 14-45 , ZD 40-150, PEN E-PL3 , MZD 14-42, Sigma 50 DG EX HSM
poczekaj 2-3 dni a bedzie na naszej stronie do sciagniecia
Muerte- widziałem , jest zdecydowanie lepiej napisana niż ta którą dostałeś z aparatem , z Eurocoloru mam też na plycie CD ( trochę lepsza niż ta w pudelku aparatu ) .Na pewno nie będziesz po przeczytaniu pytał jak to włączyć albo tamto![]()
c-5060 , A710IS , 1000D + kit 18-55IS , c50mm1.8 II
Nie sprawił mi jeszcze aparat takiego kłopotu ale skoro mogę spodziewać się pewnych trudności z nastawieniami co niektórych opcji to dobrze było by mieć taką biblie wiedzy i jak tylko będzie taka możliwość to na pewno ją zassam ze strony .
- "Człowiek całe życie się uczy , a głupi umiera"
pzdr
Zdzisław Furgacz
OLYPUS E-1 , ZD 14-54 , ZD 50-200 , 2 x OLYPUS FL-50R , E-300 , E - 420 , OLYPUS FL-36 , ZD 14-45 , ZD 40-150, PEN E-PL3 , MZD 14-42, Sigma 50 DG EX HSM
Posiadasz Olympusa c-4000? Planujesz jego zakup?
Jeden z naszych klubowiczów ma dla Ciebie niespodziankę, jest to autorska instrukcja obsługi tegoż sprzętu.
Aparat budził i budzi ogromne zainteresowane wśród fotografów amatorów - do takich użytkowników jest skierowany ten sprzęt.
Kolega Tadeusz Jankowski przygotował świetnie opracowanego manuala. Składa się bagatela z 77 stron w formacie PDF!
OLYMPUS C-4000 - autorska instrukcja obsługii
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać