Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: C-4000 i już

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Rownież prosze o informacje w momencie stworzenia sie instrukcji c4000,
    z góry dziekuje

Mieszka w
    Ropczyce k/Rzeszowa
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Wrrrrrr gdzie panorama wyszła ???

No Panie Tadeńku kochany no gdzie ta instrukcja by się chciało już mieć bo problemów ci u nas dostatek z tymi Olkami czterotysięcznymi.
    Własnie zgubiłem se opcje zdięcia panoramiczne, aktywne menu mam takie żółte a nie dam rady włączyc zdięcia panoramiczne.Instrukacja ta "ich" to moralny obciach nic z tego niewiem a kurde mam robić fotki na komuni, a i z tą "bielą" mam problemy bo raz wychodza fotki niebieskie raz znowu żółte.Postarej sie Pan a wynagrodzenie sowite uszykuje no w granicach przyzwoitosci.
    ROBOTEK

| OlyJedi
    Siła reputacji
    199
    Moja galeria
    Instrukcja jest napisana. Właściwie jest to podręcznik użytkownika C4000. Format pierwotny Word 2000. Około 74 stron A4. Dość dużo.
    Sam siebie pytam, czy to będzie strawne dla przeciętnego użytkownika. Dopiero w trakcie pisania tego podręcznika skonstatowałem, ile pracy włożyli konstruktorzy w tę kamerę.
    Chcę to przetransponować na PDF i udostępnić w niniejszej witrynie. Zapytuję o warunki techniczne. Instrukcję mogę przesłać w ciągu kilku dni. Proszę podać adres.
    Pozdrawiam, TJ

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Jeśli instrukcja ma 74 strony i będzie w pdf-ie, to bedzie sporo zajmowala, wiec mogą byc problemy z przesylaniem jej na maile na bezpłatnych serwerach. Łatwiej będzie umieścić instrukcję ma stronie, tak aby każdy mógł ją ściągnąć
    pozdrowienia

| OlyJedi
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Wokol osoby Pana Tadeusza kraza juz legendy Niech Pan potrzyma forumowiczow w niepewnosci jeszcze przez dwa tygodnie to na forum bedzie wrzalo od plotek
    C4000 Z + 64mb+16 mb+tuleja King+Hoya UV 52 HMC SUPER+ Hoya PL-CIR 52mm HMC SUPER + dekielek

www.uranus.friko.pl <-- zapraszam na stronke

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Asan oj oj.... do czego Ty namawiasz
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Jakich plotek ? Człowiek zadał sobie ogrom pracy i napisał instrukcję ! A z wypowiedzi jakie udziela widać że wie co " jest grane " w olku c-4000

| OlyJedi
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Rybą we mnie, rybą? Ja tez czekam z utesknieniem na instrukcję Mam c4000z od kilku dni i taka wersja robocza bardzo by mi pomogla
    C4000 Z + 64mb+16 mb+tuleja King+Hoya UV 52 HMC SUPER+ Hoya PL-CIR 52mm HMC SUPER + dekielek

www.uranus.friko.pl <-- zapraszam na stronke

| OlyJedi
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    nie macie podstaw by powiedzieć coś złego na Pana Tadeusza Dziś otrzymałem od niego instrukcję. Całe 77 stron, gęstym maczkiem. Jeśli ktoś myślał, że można to zrobic w 2 tygodnie...
    Olympus C-4000 Zoom, SM 16 MB + 128 MB, Hama Delta 2/4, 4xEnergizer 2300mAh, 4xSanyo 2100mAh, Vanguard Thira 13
    tuleja + filtr UV + filtr Polar...wkrótce - czekam na kasę

Mieszka w
    BD
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Właśnie nabyłem Olka C 4000 z instrukcją PL jak coś to mogę ze skanować i udostępnić postaci jakiegoś pliku np. doc lub pdf

pzdr
    Zdzisław Furgacz