Ja też chciałbym taką instrukcję,tym bardziej że od takiego fachowca.Tadeuszu,jak będzie można wejść w posiadanie instr.?
Ja też chciałbym taką instrukcję,tym bardziej że od takiego fachowca.Tadeuszu,jak będzie można wejść w posiadanie instr.?
dobre pytanie...
Tadeuszu czy jak skonczysz to udostepnisz jakos ta instrukcje?
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
To ja Tadeuszu tez prosze o info dotyczace polskiego przekladu. Uwazam, ze bedzie wiele chetnych osob, chcacych dowiedziec sie czegos sensownego o swoim c4000... Z gory dziekuje.
-=: Olympus C-4000 ZOOM + Tuleja + UV, CPL @52mm + Velbon CX-440 + Adapter D (M52*0,75/M52*0,75) + Helios 2/58 POWERED:=-
Witam. Nie chciałem robić nowego tematu więc się podczepie.
Też mam zamiar sobie zakupić C-4000 i jakoś wydaje mi się z wszystkich opisów że nie można przyczepiać filtrów itd. Czy to wydaje mi się naprawde czy tylko to moje złudzenia?
Pozdrawiam Groszek
mozna
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
tuleja i po bolu ;DZamieszczone przez Groszek
Pozdr
kiedys c4000,C5050- w pracy c-725 - aktualnie d50
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=310792 troche moich aukcji <-
Nastepne inteligentne pytanko
Istnieje pilot do C-4000? bo jak juz wiem węzyka nie ma chyba ze samoróbki.
Pozdrawiam
Ps. może mógły ktoś sie odezwac na gg do mnie bo mam jeszcze dużo podobnych pytań:Pgg1973114
niestety nie istnieje, zostaje tylko samowyzwalacz albo wezyk Adama SlodowegoZamieszczone przez Groszek
POzdr
kiedys c4000,C5050- w pracy c-725 - aktualnie d50
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=310792 troche moich aukcji <-
Pewnie, ze mozna! Za pomoca tulejek redukcyjnych![]()
-=: Olympus C-4000 ZOOM + Tuleja + UV, CPL @52mm + Velbon CX-440 + Adapter D (M52*0,75/M52*0,75) + Helios 2/58 POWERED:=-
Oczywiście że można podłączyć filtry. Trzeba tylko zaopatrzyć się w dodatkowy pierścień na obiektyw z 41mm na 46 lub 52 mm (ten pierwszy rzuca mniejszy cień od lampy błyskowej. To tyle. Komplet kosztuje 82 zeta