Znalazłem ten plik - szkodnik, to moja żona na zdjęciujedyny plik obrobiony w Gimpie, obrobiony - trochę za wielkie słowo - po prostu było tło zamazane.
Dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
pzdr
Znalazłem ten plik - szkodnik, to moja żona na zdjęciujedyny plik obrobiony w Gimpie, obrobiony - trochę za wielkie słowo - po prostu było tło zamazane.
Dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
A jak sobie radzi ze sklejaniem panoramek ???
bardzo kiepsko sobei radzi ze sklejaniem
i wogole niemozna uaktualnic programu((
Ściągnąłem OM2 ale tak jak szybko go zaistalowałem, tak szybko odinstalowałem, dotąd użytkowalem OM1.4 i do niego powrocilem. W sumie to OM uzywam tylko do sklejania panoramek, bo z tym radzi sobie nienajgorzej, pod warunkiem ze idealnie wykadruje sie kolejne ujecia...
podczas przeskakiwania do kolejnego zdjecia (raw) program pokazuje napis "przetwarzanie" a obraz robi sie delikatnie inny. czy ktos wie co sie dzieje w tej chwili?
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Zarejestrowałem sie i nie mogę znaleść linku do downloadu tego OM2.
Pomoże ktoś?
Bo cały czas robie błedne koło.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dz. Doszedł mi jeszcze jeden email z adresem do pobrania OM2.
Ale dzięki tak czy siak ;]