Dopiero teraz zajrzałem. Ostatnie najciekawsze, kompozycyjnie, lepsze światło - IMO.
Dopiero teraz zajrzałem. Ostatnie najciekawsze, kompozycyjnie, lepsze światło - IMO.
Nie rozumiem.Zamieszczone przez grizz
Pzdr, TJ
Nie dodawaj kolejnego posta zaraz po swoim poprzednim, tylko skorzystaj z opcji edytuj. W innym wypadku drugio post zostanie skasowany.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Który punkt regulaminu zabrania mi zamieszczania kolejnego postu pod wlasnym uprzednim postem?Zamieszczone przez grizz
pozdrawiam,
excel
6, 8, netykietaZamieszczone przez excel
@Tadeusz - przepraszam... w tym wypadku opcja nie działaZa dużo czasu pomiędzy postami, ale uwaga na przyszłość aktualna.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Not found. Możesz dokładniej? Jestem wyjątkowo zainteresowany netykieta i jej zlosliwosciami z urzedu.Zamieszczone przez grizz
pozdrawiam,
excel
grizz, to sie zdarza, czasem, dziś mi się to też zdarzyło, choć mi rzadko.
czasem jak piszesz, to ktoś wskoczy i potem pisząc odpowiedz, poleci szybko, jeden pod drugim. Nie sądzę aby zrobił to specjalnie. User nie może skasować postu , więc zostawia go , bo nie wie co zrobić. Na innych forach automat chyba łaczy takie posty
A w tym konkretnym przypadku, faktycznie nie miał innej możliwości bo i edytować nie mógł. EOT
/*...................*/
/* ...........................*/
Witam
Od przedostatniej fotki minął prawie miesiąc, zakładając nawet, że posty można było scalić, to za pewne, po edycji wątek nie "poszedłby na górkę" ?
Jeżeli nie, wtedy szanse, że ktoś z śledzących ten temat odszuka go niżej i sprawdzi, czy pojawiły się nowe zdjęcia są znikome.
Drzewo, niby zwyczajne, ale pokazanie go na tych hałdach ziemi dodaje uroku. Miejsce interesujące z potencjałem, aż chciało by się zobaczyć co jest dalej.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Kasprzyk,
Dziękuję za przyjrzenie sie fotce i komentarz, który jest zgodny z moimi intencjami, a mianowicie - rozryta ziemia, samotne, dośc sfatygowane drzewo i rozjechana droga wskazująca na to, ze niszczyciele nie spoczną.
Pzdr, TJ