Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: prawie wiosna

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

prawie wiosna

wracałem do chałupy, jak zwykle na rowerze, i tak mnie zainspirowało do uwiecznienia dzisiejszego klimatu. Swoją drogą - niby mieszkam na sporym osiedlu a tu proszę - 200m dalej takie widoczki...
    01

02

03

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Niechybnie, wiosna zdaje się, idzie. Piękne błękity. Jak to dobrze i zdrowo na rowerku do pracy i jeszcze puszkę taszczyć, samo zdrowie i okazja do focenia. Ja jadę jakieś 10 km samochodem i również mam piękne poranki i po wielokroć sobie gadam, że fajnie byłoby coś sfocić, a tu.. brak aparatu. Ale byłby to kolejny bagaż na plecy. Torbina w rękę, na ramię laptop, a na następne, albo na plecy, plecak z aparatem. Trudno o poranku o takie poświęcenie.
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    ja już tak od paru lat...
    5:00 pobudka, plecak ze sprzetem, ciuchami i żarciem i jazda. I tak okrąglutki rok, czy minus 20 czy plus 30...deszcz, śnieg ( czasami odpuszczam przy śniegu bo się po prostu nie da jechac). Niestety dobre 10kg na plecach jedzie...można się przywyczaic, na zdrowie mam nadzieję wyjdzie. Do pracy mam tylko 6km ale zwykle albo jadę po drodze jeszcze powiczyc na siłowni albo robię 50-60km przed zgłoszeniem się w pracy. Raz w tygodniu podrzucam sobie zestaw ciuchów na zmianę, w pracy mam prysznic, szafę itd...drugi dom
    Kwestia odpowiedniej organizacji...i samozaparcia

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    co to za część miasta ? ziomal
    było sobie życie

Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Muchobór Wielki-osiedle między Mińską, Stanisławowską i Krzemieniecką a wałem przeciwpowodziowym Slęzy. Foty robione dokładnie na wprost wałów, tuż za torami ( niedaleko przejadu na Strzegomskiej jak skręcasz na lotnisko ) - niedaleko masz stację Shell i Biedronkę

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Podziwiam mociumpanie, ale Ty pewnie młody człowiek? To i samozaparcie jest. Też tak kiedyś miełem, ale jeszcze cyfrówek nie produkowali i samochody były na talony.
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

| OlyJedi Awatar olifant
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    zacny błękit
    .

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Bardzo ladne niebieskie niebo. "Zacny blekit" W sumie calkiem mile miejsce do mieszkania, bo tuz obok krajobrazy do focenia. A i rowerkiem mozna pojezdzic
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    ajajajaj, co za kolorki ! chyba olkiem robione 3 najlepsza wedlug mnie-trzeba bylo rzucac sie na ta sliczna kaluze i wykorzystac odbicie i jeszcze bym pokombinowal z drzewem i droga w ciasniejszym kadrze, bo chmurki z tylu ladne sa
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    dzięki, kolorki olkowskie oczywiście, podjechałem z nasyceniem wywołując rawa.
    kaczy: bliższy kałuzy kadr pokazałby syfik na jej dnie, bo zamysł miałem właśnie taki jak opisujesz. Ale odsuwałem się na tyle daleko żeby nie było widać co jest w środku. Wbrew pozorom była bardzo brudna
    Piotr:
    to zalezy co dla Ciebie jest młodością. Ja już jestem blizej czwróki z przodu, a dawno za trójką. I podobają mi się coraz młodsze kobiety ( choć wolałbym dojrzały charakter 40latek )

a tu z wieczornego wyjazdu na spotting - kolorki też iście wiosenne( wczesna faza zainteresowania samolotami ):