Ostatni portret najlepszy. Podoba mi sie, aczkolwiek te oczeta rzeczywiscie zdziebko sztucznie wygladaja. Jednak sam portret jest interesujacy. Z dwoch pierwszych wole wersje w kolorze. Wersja kolorowa jest zywa i to dobrze wyglada.
Pzdr
Ostatni portret najlepszy. Podoba mi sie, aczkolwiek te oczeta rzeczywiscie zdziebko sztucznie wygladaja. Jednak sam portret jest interesujacy. Z dwoch pierwszych wole wersje w kolorze. Wersja kolorowa jest zywa i to dobrze wyglada.
Pzdr
To jest miodne - troszke za ostre swiatelko bo nosek nie teges, ale ogolnie mióóód...
...był Olek jest A6000
bardzo subtelne i przez to wpada w oko. Pozdrawiam.
Z klimatem lat 20 to ta fotka ma tyle wspolnego ze modelka miala pomalowane usta czerwona szminka. Cz-b lepsze aczkolwiek chyba postarzec go ciutke i moze sephia lepsza by byla.
...był Olek jest A6000
Czekam na kolejne, bo jak na razie to tendencja wzrostowa![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Gizz zgodnie z życzeniem
Kisi - dlaczego lata 20 - przy następnych zdjęciach będzie to bardziej widoczne
4.
Czepianie się:
Niesforny włosek :/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
a ja myślałem ze to mój monitor- całkiem nie zauważyłem
![]()
Nie chce nikogo obrazić ale odbiór tych ostatnich dwóch zdjęć ciągle zagłucają mi trzy rzeczy duży noc, wybiałkowane oczy i na tyle małe GO, że drugie oko już się nie mieści.