No widać, że za chwilę "odleci"![]()
Miły gościu...
dziękuję za odpowiedź. Fakt 5 minut po tym zdjęciu już spał. Lubie kiedy robi taką minkę![]()
Napisze tak - dzieciaka gratuluję - urodziwy - zapewne ma po rodzicach. Co do zdjęcia - przyjemny i poprawny kadr ale poza tym fota jak fota - na pewno świetnie się prezentuje w albumie obok innych "minek". Z fotami dzieci jest ten problem, że dla bliskich zawsze niosą olbrzymi ładunek emocjonalny a dla obcych niekoniecznie... Ja osobiście wolę zdjęcia dzieci w ruchu, pełne dynamizmu itd...
Dziękuję , dziękuje, powiem tak, masz racje każdy kto robi zdjęcie swojemu dziecku widzi same pozytywy itp, choć muszę powiedzieć iż staram się do tego podchodzić krytycznie, byłem pewien obaw umieszczjąc to zdjęcie na forum gdyż do końca nie wiem jak dobrze portretować tu pokazałem twarz dziecka jego minę, sam nie wiem na ile to zdjęcie jest poprawnie zrobione, starałem się nie prześwietlić twarzy choć sam teraz nie wiem czy przypadkiem trochę jej nie prześwietliłem. Dziękujęza wszytkie pozytywne opinie, trochę mnie zaskoczyły powiem szczerze! Postaram się zrobić zdjęcia w ruchu ale to pewnie nie jest proste! Z przyjemnością oglądam zdjecia dzieci w ruchu i wciąż nie wiem jak można zrobić zdjęcie twarzy ostre jak żyleta a ręce i nogi rozmyte- podziwiam to szczerze mówię. Mimo pozytywnych opini o moim zdjęciu bardzo was proszę o sugestię co mimo wszystko trzeba poprawić, ja sądzę osobiście, ze tak do końca ostrość nie skupiła się na całym kadrze a jedynie na ustach nosi, jakoś brakuje mi ostrości w oczach. Fakt zdjecie 800X600 nie oddaje toego co oryginał ale można coś doradzać
Pozdrawiam
Sylwek