Gratuluję.
Gratuluję.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Gratuluję, mój faworyt. Ale to nie autoportret..?![]()
Gratulacje. Prowadzenie od początku do końca konkursu. Zasłużona wygrana![]()
Gratulacje .
Pięknie dziękujęTo moja pierwsza wygrana więc tym bardziej mi miło
Obiecuję Krakman że dzisiaj już na pewno ogolę nogi![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Gratki. Mój faworyt.
Gratki, świetna fota...mój wybór. Wanilia, zdradź coś o tej focie...co, jak i dlaczego![]()
A pisalam już gdzieś w wątku ale chętnie powtórzę
Zainicjowałam wycieczkę do najbliższej mieściny nie przeznaczonej dla turystów o nazwie Cardenas. Było położone najbliżej Varadero- miejscowości przeznaczonej dla turystów i bardzo mało kubańskiej.
Zawiózł nas tam taksówkarz o imieniu Chino- który strasznie bał się , że ktoś na niego doniesie i nawet colę którą mu kupiliśmy pił stojąc sam z boku. Rozkręcal się dopiero w aucie i dopytywał o wszystko.
W Cardenas zaplanowaliśmy spacerek. Było to wyjątkowe miasto, pełne gwaru, ruchu i niesamowitych twarzy ludzkich. Przepiękne stare auta dopełniały krajobrazu miejskiego. Jejkuuu!!! Muszę tam kiedyś wrócić!!!
Zaglądaliśmy do skepików- żeby zobaczyć asortyment i w jednym z nich natknęliśmy się na "Lalunię". Wrażenie było tak porażające, ze nijak nie myślałam o ustawianiu ISO a ręce mi się trzęsły z wrażenia.
Lulunia była jednak bardzo kontenta ze skierowanej na nią uwagi, a emocje te podwoiła moneta 2 euro. Mój sznowny malżonek który bilon przyszykował i podal dostał od Laluni buziaka.
Na pierwszym Chino ze mną i znajomymi, na drugim Lalunia zabiera mężulkowi 2 euro
p.s. jakość marna ale pamiątka została
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Jedno z Twoich zdjęć, które najbardziej zapadły mi w pamięć.
(chyba siłą rzeczy)
Gratuluje Laluni![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic