Numeruj zdjęcia, łatwiej będzie komentować.
Pierwsze, wg mnie, byłoby lepsze jakby było nieco wyprostowane.
Patrzą na drugie nasuwa mi się pytanie: dlaczego akurat najlepszą ostrość wybrałaś akurat w tym miejscu co wybrałaś?
Do reszty nie mam opinii, jakby brak w nich pomysłu w porównaniu do dwóch pierwszych.
heh to pytanie o ostrość jest retoryczne?taki punkt wybrałam, ponieważ najbardziej mi przypadł do gustu
To pierwsze faktycznie mogłoby być nieco prostsze.
a mi sie pierwsze podoba z cala jego krzywiznapozdrawiam.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Jak dla mnie właśnie drugie jest najlepszeMa klimat, fajne kolorki no i zupełnie nietypowy kadr.
Dawaj następne![]()
Moje pytanie nie było retoryczne.heh to pytanie o ostrość jest retoryczne? taki punkt wybrałam, ponieważ najbardziej mi przypadł do gustu
Zazwyczaj zdjęcie powinno nieść ze sobą jakąś myśl, opowieść.
Pierwsze co mi się rzuciło to zestawienie zabytkowego zamka, okucia z nowoczesną wkładką do zamka. Ot fajnie wypatrzone. Ale od razu denerwuje mnie nieostrość wkładki, która na nieszczęście pałęta się w okolicy mocnego punktu. Moim zdaniem wkładka powinna grać na tej fotce pierwszoplanową rolę.
Gdyby nie było tam tej nowoczesnej wkładki to nie miałbym uwag do punktu ostrzenia, ot fotka fajnego detalu.
Pierwsze świetne wg mnie, reszta taka se![]()
PEN z kitem, E-510, dwa kity, fl-36, Zenit 122, helios 44m-6 i jakieś pierdoły
A mi podobają się wszystkie - kolory, kadry, pomysł, obróbka. Jestem na tak, udana wrzuta. Z niecierpliwością czekam na kolejne)
Pozdrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
dzieki wszystkim za uwagi i miłe słowa. jak mnie mąż dopusci na dłuzej do kompa, to dorzucę kilka z zupelnie innego pleneru![]()
1 miodzio z bosiem
2 ciekawie i fajnie(zameczek gerda) odrzwia super.
Czekam z pozostałymi OC'kami na więcej
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|