Yanuush79,
Przepraszam za pomyłkę w nicku.
Pzdr, TJ
Yanuush79,
Przepraszam za pomyłkę w nicku.
Pzdr, TJ
Yanuush79,
Przepraszam za pomyłke w nicku.
Jesli chodzi oobróbke fotki z pomarańczą oraz nieostrość w portretach, to za chińskiego boga nie mogłem na to wpaść, że to jest zamierzona, jak piszesz, obróbka.
Pzdr, TJ
Nie ma sprawy, nie gniewam się o nicka
Pozdrawiam również
Janusz
Janusz
Tym razem nieco fotografii z Krakowa.
Janusz
Witam wszystkich po dłuuugiej przerwie i serdecznie pozdrawiam!![]()
Janusz
Drzwi 114.jpg mi się bardzo podobają. Fajna gra światłem.
Portugalia, region Algarve
Ostatnio edytowane przez yanuush79 ; 22.08.09 o 13:36
Janusz
Trochę za małe te zdjęcia, przez co bardzo poleciały na jakości. Najbardziej podoba mi się czwarte, ale nie jestem do końca pewna, bo może większe trzecie byłoby ładniejsze.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Piekne miejsce ale czemu kadrowałeś pod słońce? Tylko na 4 focie widać jakotako te śliczne skały, ale i tu jest ociupinke za ciemno. MZ to nie była najlepsza pora na zdjecia.
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
Pora tuż przed i tuż po zachodzie słońca to jedna z najciekawszych do fotografowania, zwłaszcza w takim plenerze jak wybrzeże. Kadrowanie pod słońce to faktycznie prawdziwe wyzwanie ale również wspaniały poligon doświadczalny. Nie wydaje mi się, żeby te zdjęcia były nieudane, wyselekcjonowałem je spośród naprawdę wielu z Portugalii, dodam jeszcze na pewno inne. Fotografowanie ze słońcem "za plecami" to typowe, sztampowe podejście. Ja takie już przerabiałem
. Ktoś kiedyś rozsiał zły stereotyp żeby nie fotografować pod światło. Reguły są po to żeby je łamać.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Agulka - na twoją prośbę wgrałem powiększone pliki fotografii. Pzdr
Ostatnio edytowane przez yanuush79 ; 22.08.09 o 13:39 Powód: Automatyczne scalenie postów
Janusz