Witam! Poniżej umieszczam kilka moich zdjęć, część z nich jeszcze robiona analogami.
Witam! Poniżej umieszczam kilka moich zdjęć, część z nich jeszcze robiona analogami.
Janusz
Pierwsze podoba mi się najbardziej, w drugim ciekawy pomysł.
Dziękikażda opinia jest cenna
. Pierwsza fotka przedstawia ewangelicki Kościół Św. Mateusza w Łodzi. Zdjęcie wykonane Olympusem C-725. Druga fotografia to spichlerze w Gdańsku, w odbiciu w wodzie - zdjęcie wykonane Nikonem FG20 na Kodak Elite 400 i zeskanowane skanerem EPSON. Ostatnie również z Gdańska, chyba nie ma sensu opisywać bo większość wie co to za budowla
Film Kodak ProFoto B&W 400, skaner EPSON.
Janusz
Mi też pierwsze podoba sie najbardziej. Szkoda, ze nie zrobileś tam efektu niskiego nieba.
1-troche jak moj gust za bardzo pocieta-albo szerzej, albo weziej.
2- podoba mi sie filtr wodny
3-mniej, bo troszke za wysko celowales, ale rozumiem, ze chciales zlapac herb, no i troszke pokrzywilo sie, ale pomysl ok
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Kolejne fotografie...
Janusz
zdjęcie z kotem mi się podoba. Nie wiem jak innych, ale mnie bardzo zaciekawiło na co ten kot sie patrzy.
w krajobrazie podoba mi sie to drzewo i ogólnie jest fajnie kadrowana ta fota ale kolorki juz mniej mi sie podobają. kot na drugim zdjęciu jest intrygujący- ciekawskie stworzenie.
Zdjęcie z kotem ciekawe, troszke tylko kolory wyprane :/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Next ones...![]()
Ostatnio edytowane przez yanuush79 ; 22.08.09 o 12:00
Janusz