Właśnie się zastanawiam nad zakupem tego obiektywu z tej oferty na aukcji A. Można go wyrwać za 599 złotych w tym torba Pen oraz karta 8gb. Myślę że jeśli, ktoś również nad tym myśli, może się tym zainteresować![]()
Właśnie się zastanawiam nad zakupem tego obiektywu z tej oferty na aukcji A. Można go wyrwać za 599 złotych w tym torba Pen oraz karta 8gb. Myślę że jeśli, ktoś również nad tym myśli, może się tym zainteresować![]()
widzialem ten zestaw w Krakowie w MM za 499zł 2 dni temu
Dzisiaj widziałem zestaw portretowy w Saturnie - Wrocław Magnolia jeśli ktoś zainteresowany - cena 499 zł chyba srebrny ale nie jestem pewny
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
Kurcze, w Poznaniu w Saturnie niestety nie ma :/ A chętnie bym się skusił...
E-PM2 + 20mm 1.7 + Superczingcziang 7.5mm + VF2 + 40-150 R
Może mogą ściągnąć ? We Wrocławiu wczoraj też nie było. Dobrze jest pomęczyć obsługę.
Pobawiłem się trochę moim nowym zakupem (40-150 R) i wydaje mi się że dość ciężko chodzi pierścień zmiany ogniskowej - pytanie wyrobi się ? trzeba się przyzwyczaić Jakie wrażenia innych użytkowników ?
Taką też mam nadzieję, dam znać czy się wyrobił![]()
witam serdecznie,
przyznam ze jestem rozczarowany ostrością fot z 40-150 zakupionym niestety tydzien przed ostatnią promocją za 799zl w cyfrowe.pl, korzystając ze słońca w krakowie pojechalem dzisiaj do lasu około 14ej na "test" i cóż foty z odległości od 2m-20m przesłona 5,6, e pl3 ustawione na A, czasy 1/30- 1/125 iso 200,słońce za mną, statyw, opóżnienie migawki 2s i nie ma ideału, na pewno gorzej niz 45/1.8, i jak ja bede ptaki w karmniku z córką w zimie pstrykał, nawet pień "dżewa " 10m ode mnie troche rozmyta /1:1/
powiedzcie co robie nie tak ?, czt tttm?
raw, stabilizacja wyłączona , podobnie wyostrzanie , fitlr szumów
pozdrawiam
perski