Fuji S5 pro jest juz w sprzedaży, ale z tak powaznym zapóżnieniem umyslowym jak Twoje, trudno to zauwazyć.Zamieszczone przez Lakuta
![]()
![]()
![]()
Fuji S5 pro jest juz w sprzedaży, ale z tak powaznym zapóżnieniem umyslowym jak Twoje, trudno to zauwazyć.Zamieszczone przez Lakuta
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam:
Andrzej
Nie przeniosłem tu tego wątku, by się dalej naparzać jak dwóch takich na jednym innym forum. Proszę o złagodzenie dziobania. Plonkownicę uruchamiam, wziuuuuuuuu!
ps. Jest w sprzedaży, a może siakieś niefirmowe sample są? Najlepiej RAWy?
Raczej nie pozdrawiam, ale ostrzegam.
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Zdjecia z tego S5 takie jakies mulaste sa okropnie. I wolny to jest aparat. I te kolorki- takie podbicie purpurki na buziach. Koszmar. Mam dwa kompakty Fuji to wiem jakie maja kolorki.
Czesc.Ch.
oferta z "jessops"
Fujifilm Finepix S5 PRO Digital SLR Body Only - Ł999.00
In Stock - Next working day delivery available
no dobra już nie będę bo szkoda prądu, na takim poziomie to można jeszcze dużo powiedzieć.Zamieszczone przez RadioErewan
![]()
noo, jeśli to nie będzie kiszka, to trzeba będzie się poważnie zastanowić nad tym modelem... dajmy kwartał testerom...
Na temat Fuji S5 pro to w zasadzie wszystko wiadomo - jakość zdjęć - praktycznie identyczna z S3pro, szybkość minimalnie wyzsza od S3pro, znacznie powiekszony bufor pamieci, przez co ponad dwukrotnie zwiększono ilość zdjęc w serii, pozostale cechy korpusu, ergonomia - żywo z Nikona D200.
Pozdrawiam:
Andrzej
Czyli jeszcze jeden niszowiec glebinowy. Coz matryca z S3 to troche za malo jak na kilka lat postepu technicznego.
Czesc.Ch.
Cena S5PRO w Polsce to 7300:
foto-net
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
wydaje mi sie, ze projekt matrycy z S3, pewnie troche ulepszony + wykonanie matrycy w nowszej technologii (linii itp)Zamieszczone przez chomsky
powinno sie to przekladac na lepsza jakosc, jak bedzie - zobaczymy, poniewaz jpgi (z tej japonskiej strony) sa koszmarne ...
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)