Ostatnio edytowane przez Saboor ; 27.07.12 o 15:38 Powód: zmiana foty
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zmieniłabym trochę kompozycję tego badylarskiego zdjęcia. Ale kurcze chyba musiałabym wleźć do wody w tym celu. Do Wisły? Bleee. Niech zostanie jak jest.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 27.07.12 o 15:39 Powód: dopisek edit: poprawiłem - ciut
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dziś odkryłam dodatkowy walor fotografii IR, snując się po krzunach rano. Nikt nie napadnie na ciebie w celach rabunkowych jak mu pokażesz zepsuty aparat. W dodatku złodziej będzie spie... gdzie pieprz rośnie jak zobaczy wariata, który robi zdjęcia takim aparatem.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie no. Złodziej był hipotetycznyTak mi zagrała wyobraźnia.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Rzuciłem do galerii "Zimowa Zawierucha Majowa" miał być pierwotny tytuł: "dziewczynka z zapałkami??" ale ...![]()
witam serdecznie.watek super.prace IRenkowe tez mnie pociagnely i mam tutaj pytanie-jak nastawiacie sie do tej fotki.robione z filtrem jakiejs podrzednej firmy IR720. Saboor-jezeli zdjecie bedzie przeszkadzac usune.pzdr