|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zdaję sobie z tego sprawę i czekam niecierpliwie do wiosny, choć póki co chyba zajmę się tym w photoshopie, a nad filtrem pomyślę w zależności od skali. Polar fajny, ale póki co nie ma gdzie stosować. Z IR pewnie też by tak było. Ale miło pooglądać Twoje albo innych w necie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 2.12.10 o 16:41 Powód: dopisek
Ostatnie zdjęcie świetne, ma niesamowity klimat![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
OKserwis już:
I co teraz?? Co my bidne żuczki mamy zrobić, kto podrzuci adres przerabiaczy IRiotycznych?Witam
Niestety nie wykonujemy już tych usług, mamy problemy ze zdobyciem filtrów o
odpowiedniej gęstości.
Obiektywów do tego nigdy nie justowaliśmy, nawet serwis fabryczny sobie nie
poradził.
cześć Saboor,
Taka fotografia IR zmusza do oderwania się od 'codziennego spojrzenia' i pomaga inaczej odbierać 'świat' - na ten właśnie przykład Pałac na wodzie wygląda naprawdę odjazdowo, nienaturalnie, jakbyś jakąś wyklejankę zrobił. Bardzo ciekawy efekt.
pozdrawiam,