|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witam wszystkich Odwiedzaczy IR'iotycznych MirrorKlapów !
Dzięki węszycielce-netowej surferce: jolly
Dodaję super-hiper wypasiony poradnik 'Młodego IR'rografa' w pięciu aktach:
Custom white balans importance
Correcting flat images
Standard IR channel swap
Enhanced color channel swap
Correcting color highlights
Super color IR channel swap
Independent adjustments for color & BW
Wszystkie materiały pochodzą za strony : http://www.lifepixel.com
Miłej zabawy
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 10.09.10 o 13:41
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
U mnie załączniki nie działają, nie można ich otworzyć.
Teraz działa. Znam tą stronę bardzo dobrze. Sama kiedyś przez to przechodziłam, a wtedy było mało o IR.
To dobrze że podoba się Tobie nieco inna fotografia. Sama rzadko już foce w IR, ale cały czas mam plan kupna jakiegoś body i przerobienia go typowo pod IR.
Bardzo mi się podoba, dzięki IR można tworzyć naprawdę bajeczne krajobrazy,
czy też portrety inaczej.
Widziałem kilka i są świetne- żadnych przebarwień skóry, pryszczy, piegów i tym podobnych, tak że raj dla portrecistów małolatów
Tu przykład:
P.S.
Piękna fota w galerii !! Gratuluję fantazji (fiolecik)
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 10.09.10 o 20:37
Ło matko, ostatni przykład jak znalazł na słotaśne fotki z NK![]()