|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A to pomnik czy dziewczyna ? - bo jak z alabastru wygląda![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Też mi to tak wygląda w pierwszej chwili.
Jeszcze jedno zauważyłem, jakąś miękkość w kształtach. Nie w w zarysie postaci ale w naturalnych "zakłóceniach" powierzchni- oczodoły, dziurki w nosie, podbródek itp.
Niemniej jednak, interesujące
PS
W 5, z wrażenia aż się piksel zaczerwienił![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 15.10.12 o 17:42
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Pozostając zaciekawiony czekam na jeszcze.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro