Swoją drogą - robisz również tradycyjne zdjęcia?Np. uważam, że ostatni kadr z rzeką byłby również niezły, gdyby był "normalny"
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pejzaż rzeczny - super. Chyba wolę z niebieskim.
Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że Ir najbardziej się sprawdza w pejzażu.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 12.06.11 o 12:32 Powód: Automatyczne scalenie postów
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajne te IR-ki
Pierwsze bym jednak wyprostował a w drugim stanął troszkę w bok aby krzak nie zasłaniał kapliczki
A może celowo ją zasłoniłeś?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 13.06.11 o 20:40
Pierwsze!
Drugie przy nim wygląda jak zamazane![]()