|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajne te IR'ki, przyjemnie się takie foty ogląda. Ja sam jakoś nigdy nie miałem zacięcia, choć po przeglądnięciu całego wątku coś korci by spróbować...
Wiosna idzie, czekam na następne...![]()
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Witam ponownieJuż się nie mogę doczekać kiedy będziesz miał sprzęcik i będę mogła zobaczyć więcej fotek. Pałacyk oczywiście świetny tak samo jak wszystkie poprzednie. Mi jakoś lenistwo i brak czasu nie pozwala na takie zabawy, ale bardzo miło obejrzeć Twoje
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A jak takie fotki IR wychodzą zimą? Czy na tym z pałacykiem był śnieg na drzewach? Na wodzie tak jakby był, ale nie jestem pewna.
Rzeczywiście nie pomyślałam o tym wietrze, ale może choć coś artystycznego by wyszło. Takie zdjęcia wolałabym facetów![]()