Może ty Krakman podejmiesz się punktualnego prowadzenia konkursu OR?
ps. Szacun dla Hadesa, bo ma ogromną cierpliwość. Chyba nikt tyle tego konkursu nie uciągnął.
Pozdrawiam
Może ty Krakman podejmiesz się punktualnego prowadzenia konkursu OR?
ps. Szacun dla Hadesa, bo ma ogromną cierpliwość. Chyba nikt tyle tego konkursu nie uciągnął.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Z głupiego powodu. Nie pamiętam co i jak się teraz klika.
Zamykanie konkursu ZAWSZE było nieregularne raz kilka h raz nawet kilka dni. Nie ważne kto ten konkurs prowadził i w jakim systemie on był urządzany. Tylko nie zawsze "wygrywający" robił z tego powodu aferę.
"Głupie co najmniej" dodałem tylko dla przypomnienia tego faktu.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
no to nie lepiej jest, żeby parę osób potrafiło obsługiwać konkurs? Żaden techniczny problem...
albo zlikwidować przy kolejnych edycjach tak precyzyjnie określony termin.
Rozumiem, ze się zgłaszasz?
Serio pytam. Bez złośliwości.
Widzisz - wcześniejsze zapytania były pomijane milczeniem - czy to w OR (zwłaszcza kiedys była dłuuuuga przerwa zanim je reaktywowałem, potem była przerwa zanim hades przejął je po mnie - i prowadzi je MZ świetnie), czy w PopRAWce...
Ostatnio edytowane przez grizz ; 30.08.10 o 21:51
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Przecież to zabawa!
Uszy po sobie. Zamykam. Za chwile ogłoszę zwycięzce.
Bo "bagno wciąga"![]()
W tej edycji wygrał Rafał Czarny!
Gratulacje!!!
Gratulacje dla Rafała Cz.!!! Niech zabawa trwa!!
Mam nadzieję , że powyższej polemiki nie bierzesz do siebie.. To o czym pisaliśmy jest poza naszymi pracami.
Pozdrawiam