Przenoszę wątek (to dział ze zdjęciami) i tytułuję bardziej sensownie (samo obiektyw wiele nie mówi), a przy okazji prośba o zmianę podpisu na regulaminowy :]
Przenoszę wątek (to dział ze zdjęciami) i tytułuję bardziej sensownie (samo obiektyw wiele nie mówi), a przy okazji prośba o zmianę podpisu na regulaminowy :]
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Sprzedam ci ten obiektyw za dwie stowki jak obiecasz, ze kupisz sobie oprocz tego jakas dobra ksiazke![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Tośmy gościa wystraszyli tymi książkami. Poszedł szukać forum fotograficznego, po cóż mu biblioteczne.
A dziwisz sie? Bo ja nie, tez bym sie wystraszyl :P
Dla mnie szkla manualne maja sens jak masz matowke z pryzmatem... nie inaczej (patrz. np. Praktica MTL3)
Co wy wiecie o matowkach....![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
k@czy...Powiedz szczerze, bardzo ci sie nudzilo sie? :P
Aaaaa wiem, to te nowe matowki, najnowsza generacja, takie same mial zrobic zenit (ktorego renoma znana jest wszem i wobec)
PS: Dzieki Alleg
Czaroz - a nie chodzi Ci o klin i raster? Bo pryzmat ma większość slrów : ) A co do klinu i rastra, nikt nie broni kupić Ci takiej matówki do Twego Olka. Ja mam taką w moim e1 i ostrzy się super, choć zdarza się nie trafić.
k@czy - mam większą - 4x5 cala : )
A mozliwe, "jo sie nie znom, jo prosty chop jesta" :P
Ja tam nie chce motac :P chociaz, mojemu e400 to juz nic nie zaszkodzi :P