pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Widzisz niedobry jesteś. Zabiłeś mi klina, bo stawiałbym na zdjęcie z galerii, a tu nowe cudeńko. Jest śliczne.
I teraz mam dylemat - które ?
A odnośnie temperatury - nie patrz na to które "wydaje" się ładniejsze. Ty jeden pamiętasz jak było naprawdę.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Piękne uwiecznione krajobrazy i takie nietknięte ludzką ręką.
Ja to zawsze trafię na jakieś słupy, domy albo powiewające szmaty na drągach do odstraszania zwierzyny.
Te mgliste piekne,te do kalendarza piekniejsze!![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
No to takie malutkie wymarłe miasteczko... Historia z cyklu blisko coraz bliżej i wysoko coraz wyżej... c.d.n. Zapraszam. Warto kliknąć w załącznik, polecam.
488.
489.
490.
500.
501.
502.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 22.07.12 o 08:40
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Pod względem światła dwa pierwsze zdjęcia o niebo lepiej się prezentują od pozostałych. Po obejrzeniu dwóch pierwszych, reszta wypada nieco blado, ale również ciekawie. Pozdrawiam
Piękna seria, bardzo piękna
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie lubicie Toskanii, to proszę - poranny kiczyk:
503.
504.
Niestety, żadnej chmurki ni mgiełki na niebie nie było ,tylko ta żarówa...
Ostatnio edytowane przez apz ; 23.07.12 o 08:19
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro