Ostatni "horyzont" wspaniale pokazałeś, jest czego pozazdrościć, naprawdę piękne. Pozdrawiam
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wiedziałem ,że to bez sensu - nic nie rób na siłę. Dwie poranne fotki z innego dnia i innego pleneru, trochę pochmurno było. Nie to światło i nie ta okolica, druty zostawiłem celowo. Fajnie gra świtkło na ichnich szklanych przeźroczystych izolatorach.
474.
475.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ladna wrzutka a dwojeczka super z takim swiatlem.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Myślę, że z tego poranka to najlepsze fotki mam z porannego dojenia owiec:
476-477-478-479-480.
Ostatnio edytowane przez apz ; 13.07.12 o 01:00
Jak rowno stoja![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Takie dwa z dzisiejszego zmiennego pogodowo poranka, w galeryjnym mam spore wątpliwości co do kadrowania dołu.
481.
482.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 14.07.12 o 17:10
Masz babo placek - następne fajne. 481 oczywiście
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Z ostatnich pokazanych widoków, 482 bardziej mi się podoba, mimo że dół troszkę ciemnawy, takie spokojniejsze kolory.
Ciekawe zdjęcia z tego dojenia owiec, tak się zastanawiam czy karmienie owiec granulatami jest koniecznością, kiedy o tej porze roku mamy tyle trawy, Ty się troszkę na tym znasz? Wiem, dziwne pytanie. Pozdrawiam