Mnie również podoba się najbardziej 433. Ten dzieciak na rowerze - robi różnicę - rewelacja.![]()
Mnie również podoba się najbardziej 433. Ten dzieciak na rowerze - robi różnicę - rewelacja.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Hej Andrzej,
Nadrabiam zaległośi po powrocie
Ostatnie mgliste rewelacja. Zwłaszcza tory i te "asfaltowe"
Pozdrawiam serdecznie![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
437. zajefajne![]()
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
(437) podoba mi sie![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
apz'ecie!
Jak mi się to 433 podoba! Normalnie nie masz pojęcia!
Pozdrawiam
zamglony
ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez apz ; 2.12.11 o 22:24
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Andrzeju, ciekawe te mgliste fotki, a 433 świetne. A może spróbujesz coś podobnego ale wieczorkiem, to też będzie bardzo ciekawe wyzwanie.
Pozdrowerki.
Moze byc ciekawie,Moze to tak,albo tak bedzie wygladacZałącznik 57620Załącznik 57621ciemno w nocy jest -prawda??
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie będę tu faworyzował żadnego z ostatnich zdjęć, powiem tylko że podoba mi się również Twoje dążenie do prostoty.
Mam chwilę - rozpalam domowe ognisko ( piec CO) - zyskałem więc spokojną chwilę , przeglądam zawartośc karty. Dzisiejsza fotowycieczka " po drodze ", dzięki niebu, dała ciekawe wyniki, Matka Natura była dziś dla mnie łaskawa:
438.
Rozjaśniłem o 1 EV dół, podostrzyłem o 50% inteligentnie na koniec poszukałem jeszcze światła i dodałem 1/2 EV na ekspozycji.I koniec obróbki.
I jeszcze jedno:
439.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 3.12.11 o 02:15
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro