Może i pała rumieńcem ale w polu u APZ'ta nie widać.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Tobie ni, ale mi.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Czołem! 131 i 133 Rulez!
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 15.06.11 o 11:33 Powód: Automatyczne scalenie postów
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dziękuję za odwiedziny.
Dorzucam kolejną porcję ze starego kolejowego mostu - po rozebraniu linii kolejowej adoptowano go na most nad Skawą dla ruchu lokalnego.
Pierwsze dwa - to moje nieudolne próby portretowe. Proszę o krytykę.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dla mnie czworeczka oraz siodemka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kolejnych kilka:
Zapraszam AP.
Na 138 i 139 brakuję mi światłaZa to 140 i 141 bardzo fajnie uchwicone
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Proszę jest i wersja ze świałem i figurki do tortów - w tym miejscu dają bardzo dobre lody w Wadowicach.
Zapraszam AP.
Mnie oczywiście najbardziej wzruszyły te ci... i ku...
Ale ja już tak mam.
Ostatnio edytowane przez apz ; 18.06.11 o 08:46