Niebo, jak niebo, ciężki temat do ujęcia przez te nieszczęsne drzewa, które budynek osłaniają. Może jednak by spróbować z innej strony?
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Mam parę zdjęć z dzisiejszego poranka, bardzo mglistego - mam nadzieję, że jutro będzie lepszy zdjęciowy poranek. Wszak Saboor DITL-a ogłosił.
Trzy pierwsze , a zwłaszcza 2. i 3. trafiły mi się jak ślepej kurze ziarno. Nigdy nie bawiłem się w fotografię ptaków w losie, aparat mam nastawiony na centralny punkt i S-AF+MF.
Kolejne 4. 50-200@150 - dla większości z Was to pewnie nic nowego , dla mnie zaskoczenie jak wiele z mgły można próbować odzyskać przy znacznej niestety redukcji jakości. 5.pierwsze zrobione w plenerze 6.i 7. mgły o poranku 8.wczesno-poranna orka w polu.
Pozdrawiam AP.
CDN...
Ostatnio edytowane przez apz ; 30.03.11 o 01:39
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Piatka najbardziej mi odpowiada z mglistego poranka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dla mnie z ostatniej wrzuty również piątka jest najlepsza.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Ładne widoczkiCiut blade ale ładne
![]()
Witam panie APZ!
Ano ogłosił DITL'a i obaczym ilu teraz wystawi swoją chwilę z dnia.
Z tej wrzuty zdecydowanie i nieodwołalnie 5 najlepsiejsza!
Pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ładna ta ostatnia seria, najbardziej mi się 7 spodobała.
Dziękuję za zainteresowanie i ocenę zdjęć.
A teraz 4 obrazki z mojej zawodowej wędrówki: nowe bocianie gniazdo przy drodze i zapowiedź cyklu zwierzątka z miniZOO w Inwałdzie:
Trojeczka jak dla mnie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO