Ładne zdjęcia jesienne ;D piękne kolorkina drugim zdjęciu szkoda że widać tą barierkę...
Ładne zdjęcia jesienne ;D piękne kolorkina drugim zdjęciu szkoda że widać tą barierkę...
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
dla mnie jedynka super
e-620 plus kitowy obiektyw 14-42mm i 40-150mm 3,5-4,5
Apz jedynka i trojka prawdziwa jesien na fotach, podoba sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Pobuszowałem sobie trochę w wątku. Z ostatnio wrzuconych bardzo podobają mi się zdjęcia: 377, 378, 379, 381 i 398. Tym, o których piszesz, że zrobione w Gminie Wieprz, brakuje światła, cokolwiek to znaczy. 391-396 - nie idź tą drogą (obróbka).
Dzięki Karolu za radę i przestrogę. Będę pamiętał.
Z dzisiejszego poranka - pierwsze i ostatnie zdjęcie.Na początku było trudno- moja górka była niżej niż górna granica mgły, potem szybko się ta mgła rozrzedziła, taki nieszczególny poranek, za to ciepły i słoneczny.
Na samym końcu wracając dostrzegłem kąt między domami i kamieńcem, ładnie kolorowo tam było.
399.
400.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 2.11.11 o 05:20
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Fajna mgiełka- u mnie w "mieście"
niestety czysto, a że mam służbowe wyjazdy to w krzaczory nie mam jak się wybrać. A te ciche nostalgiczne klimaty bardzo mi pasują.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Na co dzień mam "dżunglę" miejską więc z przyjemnością tu zaglądam![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Dwa wczorajsze mgliste, te kolorki już niebawem się skończą.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Lubię takie klimaty- zaraz jadę na "wieś"
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Z ostatniej wrzutki dwojeczka mi sie podoba, domki we mgle![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO