APZ, fajne masz tam swojskie krajobrazy, a Mirek szalej z pędzlami jak Picasso![]()
APZ, fajne masz tam swojskie krajobrazy, a Mirek szalej z pędzlami jak Picasso![]()
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
Ostatnio edytowane przez apz ; 26.10.11 o 00:43
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dla mnie, 384 jest jakieś "brudne", kolory niezdecydowane. Zdjęcie ma dziwną (burą) tonacje ale może to wina mojego ekranu
Trochę pobawiłbym się kolorami.
Co Ty na to?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Trochę za granatowo, ale lepiej - wieczorem wrzucę RAW-a będzie łatwiej coś wydobyć - to były ciężkie szare chmury i przebłyski słońca pomiędzy chmurami na drzewach.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 26.10.11 o 13:01
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mam dokladnie takie samo odczucie jak Helmuth, zreszta nie tylko przy ostatnim zdjeciu. Fotografujesz piekne miejsca Andrzeju, ladnie kadrujesz, ale kolory sa zawsze jakies takie bure.
Nie musza byc tak strasznie soczyste jak ja lubie, ale co sie znimi u ciebie dzieje.
Mysle, ze to nie wina ekranu mojego i Helmutha, tylko cos co robisz w obrobce. Pobaw sie suwakami troche inaczej, ciekawe jak ci wyjdzie.
Pozdrawiam
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Przykro mi niezmiernie - maniera jakaś moja widać się wkradła. A tak naprawdę to na razie nie panuję wciąż nad kolorem. Tak lepiej?
Ładuję RAW-y na serwer http://infbase.net/APZ/fileupload/index.php 382,383,384.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 26.10.11 o 23:04
A ja tym Helmuta z automatu.Mam pytanie.Czy ta ziemia orna tam jest taka brazowo zolta??pozwolilem sobie w czarnoziem pojsc trochei na burze zasugerowac
Załącznik 56507Załącznik 56508
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ostatnio edytowane przez apz ; 27.10.11 o 10:56