To trzecie nawet fajne.
To trzecie nawet fajne.
zZz
No nie, ja to niewinna jestem, tylko lekko mgielke dodalam, ale koledzy to niezla korbe zlapali.
Jakiesgos mocniejszegi ziola sie najarali
Saaborowi sie wszystko zlewa, a Mirek poszedl na calosc i zatopil most wraz z pociegiem.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Chyba z harpiami ...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mirku - Twoja złość dała świetne efekty - mnie najbardziej podoba się zatopiona wersja, tej świetlistej taż niewiele do ideału brakuje.
Tokinko wracając do kota i ogona ja najczęściej pod ogon termometr wtykam , czasami potężną irytację wywołując, pytasz o proporcje - najczęściej pól na pól.
A wracając do mgły jak inaczej poznać specyficzny zapach międzytorza? ( zdjęcie Edy)
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro