I swoje powiem: lubiejam te Twoje ladszafciki apz'cie!
I swoje powiem: lubiejam te Twoje ladszafciki apz'cie!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ozesz ,nie przesadzajcie z suwakami,bo ktory wpadnie na pomysla i jelenia wklei,a to juz chelmonski by sie wkurzyl,mnie nie wiele brakuje do makatki na sciane nad tapczanemZałącznik 55179Załącznik 55180Załącznik 55181
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Podobają mi się te z wstawki Mirka54, z Saboora też ale ostatnie jak dla mnie przesadzone i zbyt nienaturalne.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|