Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth - ja tylko zalinkowałem fotkę o której pisałem nic więcej.
Tomku ja też takie wolę ,ale z Machnery zieleń wychodzi mi nasycona, ale zimna , za bardzo zielona.
Dziękuję Wam obu za wizyty z dzisiejszego poranka mam niewiele. słońce popsuło mi większość fotek flarami.
303.
304.
305.
Zapraszam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 21.08.11 o 21:37
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
303 oraz 304 widoki maja swoj urok.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziękuję waruga - mam przygotowane jeszcze jedno - parkowe.
306. niestety miałem następujący wybór - albo światło na drzewach i fontannie z koszem , albo bez kosza i światła. widać jak wybrałem. Zapraszam.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 23.08.11 o 00:20
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wygląda jak rozświetlony obłok, świetnie uchwycone. A następnym razem kosz proszę odkręcić![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Z dzisiejszego poranka piersza fotka - może wyjdą mi jakieś panoramki, ale to wieczorem. Pięknie było, trochę mało światła przez mgłę, ale moja górka buyła dzisiaj wyżej - na mgły granicy i czystego powietrza. Czuć już rano jesień.
307.
Dziękuję za pomoc z tym koszem , ja po prostu zwątpiłem - ta okładzina kamienna i centralne położenie... Dziękuję za odwiedziny: Helmuth, Dziadku i adamiebieg.
Ostatnio edytowane przez apz ; 23.08.11 o 09:20
Bardzo ładne te widoki ,gdyby 298 i 9 skadrować tak jak 300 było by , moim zdaniem, lepiej. 302 piękne w 303 i 4 odrobinę dołu by uciął na korzyść góry , to samo 307. generalnie bardzo mi się podoba. pozdrawiam hb.
Fajne to 307 trochę horrorowate, lubię takie!
apz'ecie! Wleźć do Twego wątku łatwo, ale wyleźć ciężko
---------- Post dodany o 18:01 ---------- Poprzedni post był o 18:00 ----------
A jeszcze przyjdą taki jeden z drugim (dziadek i helmuth) i kosz pod..prowadzą!![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|