I znowu piękna zetownica. To bez polara zdaje się ?
I znowu piękna zetownica. To bez polara zdaje się ?
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dzisiejsze poranne kacze śniadanie na stawie.
295.
![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wracając jeszcze do ostatniej zetownicy: tu jedynie podkręciłbym obłoki i wtedy już niczego by mi nie brakowało...
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Wczorajsze:
296.
297.
298.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 20.08.11 o 08:10
Ładne pejzaże, ale na każdym razem mam wrażenie, że za wąsko...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dziękuję grizz za wizytę.
Tak zawsze z tele - czasem pstrykną jakąś panoramę, ale 14-54, czy 11-22 prawie nie używam, bo zaraz wchodzą mi w kadr dziesiątki domów, drutów, słupów - sam wiesz jak to jest w Małopolsce. Do tego 4/3 wydłużające ogniskowa 2x. Prawia zawsze jest wąsko.
Na szybko dla Ciebie odrobinę szersze kadry:
299.
300.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 20.08.11 o 08:45
Widoczki piekne, kadry rowniez![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA