APz, piekne widoki z Leby pokazujesz.
Zawsze milo bede wspominac ten pobyt, szkoda tylko ze tak szybko zlecialo![]()
APz, piekne widoki z Leby pokazujesz.
Zawsze milo bede wspominac ten pobyt, szkoda tylko ze tak szybko zlecialo![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Fajnie , że tamte majowe dni zapadły Ci w pamięć - może będziesz chciała czasami wracać...
Pozdrawiam i zapraszam ponownie - jeszcze mi jakieś 12GB nieprzejrzane zostało, bedą kolejne. AP.
214.
215.
To robione od strony przybrzeżnych łąk z Żarnowskiej.
216.
To robione od strony przybrzeżnych łąk z Żarnowskiej.
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.07.11 o 00:28
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ładna ostania wrzutka, zwłaszcza 1. Jak dla mnie, ciut za duży kontrast, trochę sztucznie wygląda.
Dziękuję za wizytę Pani Bufetowa - jedynka przemielona przez Machinery, spróbuję z innymi ustawieniami. Pokażę wieczorkiem.
Bawiłem się trochę - pierwsze nocne, - wypaliło mi księżyc, drugie przez plastikowe szybki z samolotu
218.
219.
Do krytyki zapraszam. Jeśli ktoś z Was naświetlał nocne tak by obok krajobrazu zachować fakturę księżyca, proszę o radę.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Apz (216) podoba mi sie bardzo. Fajny klimat z wydmami w tle.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Dzięki za wizyty Panowie.
Mcarto Machinery 1.5.5. ustawienia predefiniowane krajobraz 2 lekko zmodyfikowane., dół rozjaśniony za pomocą CameraRAW.
217. Katastrofa latawcowa. Z nieba prosto do wody...
220.Inne zdjęcie , tylko PS bez HDR.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 18.07.11 o 01:03
To już chyba ostatnie z Łeby do następnego mojego tam pobytu - może coś jeszcze wynajdę na dysku, ale to już tylko jakieś pojedyncze zdjęcia muskane z myślą o galerii będą.
224. Plażowe biedronki
225. Zachód słońca na drodze do Lęborka.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 18.07.11 o 10:33
214 i 220 fajne klimatyczne wydaje mi się ze powinna być korekta na minus co do księżyca tez za długi czas lepiej później troszkę rozjaśnić
Wydmowe fotki bardzo fajne.Ładne światło, dobra kompozycja.
216 bije kolorkami po oczach...
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...