Chciałem napisać 302 miodzio, 303,304 świetne. A niżej patrzę i jest tu 305. A 305 to Panie :"Miód pitny-Półtorak"!!!!
Pojedzie w jakieś inne miejsce, może jakiś rejsik???
A na poważnie to odpocznie trochę. 365@365 to poważne wyzwanie, któremu bedąc w normalnej aktywności niełatwo sprostać.
To,że mam dosyć bogaty zbiory zdjęc znacznie mi pomogło , także i to, że mam pomysły na rózne podróże. W Grecji, Toskanii dopisała mi pogoda swą róznorodnością. Pomogło mi także i to, że stałem sie dwusystemowy.
Pięknie napisane, ale każdy dobry cykl zawsze kiedys sie skończyć musi.
306@365 Wracamy do współczesnego średniowiecza: ponownie Colle Val d'Elsa w roli głównej. Urzekło mnie swymi brukami, chropowatymi ścianami i pieknym polożeniem, oraz żywotnością.
B.
C.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
307@365
Ostatnio edytowane przez apz ; 19.10.16 o 00:12 Powód: uzupełnienie opisu.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Jak pięknie....
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Winnica, mgły oraz kadry z miasteczka świetne.
A fontanna ciekawa.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Uwielbiam architekturę tych małych, starych włoskich miasteczekBardzo fajne zdjęcia!
Opuszczone miejsca :: Moja strona poświęcona Urban Exploration, czyli eksploracji opuszczonych miejsc. Mój blog fotograficzny, a także trochę o moich podróżach.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|