193-przyjemne![]()
193-przyjemne![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Dziękuję Nataszach za odwiedziny.
Dwa wieczorne wczorajsze z po zachodzie słońca. Pomniejszone jpg z aparatu.
Mam ze sobą tylko małego della z ledami i pse7, którego w zasadzie nie znam.
Przepraszam za jakość.
198.Łąki pod Łebą w szkarłacie.
199.Łaki ... we mgle.
07.07.2011 ok. 21.00 Zapraszam.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Laki ... we mgle, ladna fotka z klimatem.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Taki sobie wakacyjny industrial. ( W drodze z Lęborka do Łeby).
200.![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
201.Plaża w Rąbce.
202. Pierwszy oblot.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 9.07.11 o 08:02
Na 195 to ta nowa fontanna z "kontrowersyjną" rzeźbą z Anrychowa? Widoczki masz w okolicy przepiękne. Pozdrawiam
Dziękuję za odwiedziny Muminku, tak to ta fontanna. Kontrowersyjny to jest Św.Florian pod UM, to jest kobieca rzeźba, dojrzała niewiasta z brązu, kształtna, w letniej odzieży, W małym miasteczku w Galicji niektórzy mogą ja uważać za kontrowersyjną. Pobawię się nią, jak wrócę do siebie. Zdjęcia trzeba robić w innym świetle - twarzą zwrócona jest w północną stronę.
203. Nasze "statki powietrzne".Wysokość jakieś ..80m nad poziomem morza.
![]()
Haberek i 195 "jak dla mnie" GIT.
Pozdrawiam.
Miło Cię gościć Witia1.
Mam trochę mniej czasu po urlopie i problemy z komputerem - zapchały się dyski, trzeba będzie coś dokupić i podłączyć.
Mimo tego dwa zdjęcia z Góry Łąckiej:
204.
205.![]()
Apz 204. fajne swiatelko miales, podoba mi sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO