221@365 Kolejna migawka z samego środka nocy.
![]()
221@365 Kolejna migawka z samego środka nocy.
![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dobre nocne zabawy. Widzę, że Fujik daje radę w ciemności. Świetne zdjęcia.
Nie dałoby się tego drzewa usunąć? Jakoś mi zawadza![]()
apz-u, Ty nad wyżyny wylatuj... czy jakoś tak to było
Świetne są te foty![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
coraz lepsze te nocne kadrykiedy Ty sypiasz?
![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek
Jeszcze nie wszystko zgrałem, wróciłem z przełęczy o wpół do czwartej nad ranem.
Trochę kuleje mi na razie technologia obróbki. ale to zostawiam na długie zimowe wieczory, wiem jaką drogą mam się dalej posuwać, teraz muszę zgromadzić materiał. Tyle materiału ile pomysłów i pogody oraz bezksiężycowych części nocy.
To fajne miejsce na ładowanie akumulatorów. Stołeczek, Składany fotelik mała lornetka, ew. karimata, i śpiworek i można podziwiać kolorystykę i głębokość wszechświata w pogodne noce. Jak już przestaną jeździć samochody o wpół do pierwszej w nocy....
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ta galaktyka Andromedy wygląda przezacnie. Zdałoby się zapiąć coś dłuższego, tylko chyba wtedy bez montażu się nie obędzie.
Tak się zastanawiam czy tryb Hi-Res da się jakoś zastosować? Raz na montażu czy dałby radę, dwa na szerokim czy będzie wystarczająco szybki, żeby się niebo nie rozmazało.