świetny kadr. czy to już perseidy ? niedługo bedzie maximum![]()
świetny kadr. czy to już perseidy ? niedługo bedzie maximum![]()
A kol. Małżonka nie nadaje się na klucznika?
Ale znam ten ból, człowiek by spróbował a tu....... cukrzyca na ten przykład...
Ale sorry za oftopa, kol. Sawa czuwa i kasuje mi wszystkie posty nie na temat... Może ten uszanuje bo już strach pisać cokolwiek.
Nie wiadomo czy Skoda Fabia to jeszcze standard, czy już luksus..![]()
Zdjęcia deszczowe całkiem fajne i nastrojowe. A nocne to już miszczostwo ...Polski![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dziękuję
A oftopuj sobie ile chcesz.
A kolega Sawa może mieć tu wstęp do sprzątania tylko na moje wyraźne zaproszenie, a tego zaproszenia nie było ostatnio i w ogóle to rzadko bywa.
To jeszcze jeden z "odpadków", ustawiłem body z rybką pod drzewem i poszedłem nieopodal bawić się po swojemu. Takie z serii olśnionych przez przejeżdżające samochody...
![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Świetne. Pokazuj tego nieba dużo. U nas takiego nie ma.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 31.07.16 o 20:48
migawka i pozostałe nieboskłony bardzo fajne, widok gwiazd jest bardzo przyjemny, w mieście ich mało co widać
tylko ostatnie zepsute obróbką, za mocno przygaszone światło, nienaturalnie to wygląda
Ostatnio edytowane przez apz ; 1.08.16 o 06:50