|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 4.07.11 o 21:44
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Po co go przenosić - on na żyletki przeznaczony. To stary most po rozebranej linii kolejowej i od końca lat osiemdziesiątych robi za drogowy z jednym pasem ruchu. Stoi nad czym co kiedyś było rzeką , a dzisiaj jest przekopem i jeśli obiecanki warszawskie się spełnią to ten teren do 3 lat ma być zalany.
Ładnie żeście go postarzyli... - muszę u Was poterminować.
Coś tam z tego mostu jeszcze wrzucę. I obiecuję poesplorować ten dwuprzęsłowy ze Skawiec pokazany paręnaście postów wcześniej z pociągiem zanim go też rozbiorą.
Dziękuję za odwiedziny i eksperymenty.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Umknął mi wcześniej Twój hdr-owy pejzaż mglisty. Kolor - 176. wymiata! Cz-b też fajny ale trochę brakuje mi czerni. Dla mnie jedne z lepszych w tym wątku.
P.S. Moi sąsiedzi właśnie pojechali na urlop do Andrychowa, jak zobaczysz samochód z rejestracją GTC - to oni![]()
To leszcze mostek inaczejprzyprawiony - zagubiony w błot bezmiarze.
192a.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 4.07.11 o 23:21
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nieee, przesadziłeś chyba![]()
Tak przesadziłeś ,pierwszy był lepszy.