Bardzo podoba mi się kadr 188., niebo wyszło kapitalnie, gratulacje!
Pozdrawiam
Bardzo podoba mi się kadr 188., niebo wyszło kapitalnie, gratulacje!
Pozdrawiam
190@365 Zachodnio
i bonusik zaglądanie w okolice Siewierza....
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 8.07.16 o 15:42
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Od Siewierza jechał wóz ...![]()
Świetne widoki, przyjemnie się ogląda.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
191@365 Dziś w nocy warunki były takie sobie. Z jednej strony wywiało resztki smogu, z drugiej po wpłódo drugiej zagęściły sie wysokie obłoczki co w oglądaniu pojedynczej klatki nie przeszkadza, ale ze stakowania będą nici...
Za to była kolejna okazja poćwiczenia korekcji na krzywych...
Dzięki,że zaglądasz.
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.07.16 o 07:37
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Niebo piękne, bez porównania do mojego miejskimi światłami zgaszonego.
Ciągle fascynuje mnie Droga mleczna
Od Siewierza jechał wóz,
Malowane laski wiózł,
Wszystkie pięknie wystrojone,
Chciałbym jedną wziąć na stronę...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Beszczelny Typie...
---------- Post dodany o 15:25 ---------- Poprzedni post był o 15:24 ----------
Myślisz, że jak stary człowiek to już nie może? Może i owszem............................se pooglądać
---------- Post dodany o 15:26 ---------- Poprzedni post był o 15:25 ----------
Sorry Andrzeju, już zamilknę...... na trochę![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Nocne niebo super, u mnie na wsi to może ze dwie gwiazdy widać.
![]()
PS.
Krzysiek, już Hemingway pisał : "Stary człowiek i może".![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Technologia jest prosta, za domem, od strony ogrodu patrzę na niebo, jak nad głową widzę więcej gwiazd jak zwykle wsiadam koło północy do samochodu, niestety bez lamp mam odcinek kilku kilometrów drogi , tylko...
W górach na polanach jest także świetnie, ale z wejściem i zejściem to wyprawa na całą noc będzie.
I nie w pojedynkę z uwagi na jelenie oraz wilki, które pod Potrójną mają swoje gniazdo i odchowują młode.....