Kwiatek ekstra.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziękuję za opinię i wizyty.
Saboorze - Twoja poprawka podrobami się bardziej od mojej fotki. To jest tak wykupiona chałupa, ku mojemu zdziwieniu stoi - nikt jej nie wyburzył jeszcze, na końcówce cofki przyszłego zbiornika retencyjnego. Zdjęcie zrobiłem z powodu tej tablicy ogłoszeń - po zacienionej stronie budynku.
Poniżej wycieczka konna, wjechali mi przed obiektyw, nie mogłem się powstrzymać:
184.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 3.07.11 o 02:43
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Grupa na konikach fajna![]()
163 szkoda ,że wybrałeś taki pierwszy plan niebo ciekawe ,no i słonko trochę przepalone się wydaje z perspektywy mojego laptopa pozdrawiam![]()
A dzięki!
Koniarze fajnie Ci podjechali, no i dzięki światełku, cieplej się robi.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dziękuję maćkunr1, warugo.
Saboorze gdyby nie te maki dzikie po obu stronach drogi, pewnie nie utrwaliłbym tego obrazka.
A teraz dwa z dzisiejszego poranka - wiatr,pochmurno, zimno i przez chwilę przebłysk słonka po wschodzie - obie fotki przepuszczone przez machinery.
186.
187.
Zapraszam.
Ostatnio edytowane przez apz ; 3.07.11 o 14:49
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wybieram 186. z ostatniej wrzutkiLubie takie fotki.
Dziękuję waruga.
Na poprawę nastroju jeszcze mostowe z poprzedniej słonecznej niedzieli, tym razem z szerszego kąta:
185.
185a.
Kusi mnie przepuścić je przez machinery.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 3.07.11 o 15:03
Twoje poranne podboje w kolorze ekstra ! Chce się więcej![]()
Myślę że z tego ostatniego zachodu mógł byś coś jeszcze wyciągnąć![]()