Dwojeczka i czworeczka...pierwsza ze wzgledu na klimat a druga lubie chmurki![]()
Dwojeczka i czworeczka...pierwsza ze wzgledu na klimat a druga lubie chmurki![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
365@93 jeszcze dwa ćwiczenia:
Zapewne można lepiej....
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
To HDR?
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
365@94 Kolejny szkic, mniejsza część przyszłej większej całości, świeżynka przywieziona o 2:30. Lepszą wersję obiecuję później, teraz juz pora uciekać do spania....
Ta najjaśniejsze "gwiazda", to Jowisz, kolejna wg. jasności to Spika.
Ostatnio edytowane przez apz ; 29.03.16 o 07:36 Powód: literówka
365@95 A i B. Nocne hadeerowanie: produkcja materiału i końcowe spsucie moje, składanie hdr jck. (On to robi zdecydowanie lepiej).
Ostatnio edytowane przez apz ; 30.03.16 o 02:26
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Wracamy do Włoch, konkretnie do Asyżu.
365@96 A,B,C. Z dużego placu przy którym była fajna księgarnia wydawnictw turystycznych w tym map dla pieszych i rowerzystow, oraz policja.
Bardzo mnie wkurzają w takich pięknych miejscach te współczesne okropne znaki i drogowe i informacyjne.
p.s. Policja parkuje tak samo niedbale jak u nas.![]()