P6080140 jest cudne
(czyli pierwsze z ostatniej wrzutki)
P6080140 jest cudne
(czyli pierwsze z ostatniej wrzutki)
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Za @bodzip-em...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
365@76A,B,C,D. Kolejne mostowe, nawet nie wiedziałem, że mam ich tyle, ale kadry są mniejszej klasy....
Drugie niestety ciągnięte spod słońca...
To sztuczne bystrze szło skośnie przez cała rzekę. Taki sobie wodospadzik....
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Mały bonusik za A coś nie tak z nim poszło przy zmniejszaniu:
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
To jedno, a drugie to że była budowana w technice "rybiej łuski" gdzie cegły były układane spiralnie i naprzemiennie jak rybia
łuska. Geniusz konstruktora.
Zbudować coś takiego "na sznurku" wbrew trendom ówczesnej architektury, to wielka rzecz! A najfajniejsze jest to, że dowód na geniusz konstruktora
przez przypadek potwierdził jego zaprzysięgły antagonista, prowadzący baardzo szczegółowe notatki z budowy, co by udowodnić jego durnotę.![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 12.03.16 o 14:35
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
365@77A i B
Ostatnio edytowane przez apz ; 12.03.16 o 19:23
Widzę że mamy prawie identyczne obrazki toskańskich cyprysów![]()
Jacek
Ładna ta Toskania.![]()
Brak mi jeszcze zapachu Toskanii...![]()
ale się komuś snopki wysypałyładne poletka w słońcu skąpane
Karol + Olek + kilka szkiełek