!67. najbardziej mi pasi.
!67. najbardziej mi pasi.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Andrzeju, znalazles sobie swietny obiekt do zdjec.
Mostek pierwsza klasa.
Pozdrawiam
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Apz mostek (170) świetne. Czytam Twój wątek i powiem Ci że ciekawe miejsca znajdujesz zwłaszcza że ja całkiem niedaleko mieszkam i nigdy tam nie byłem
pozdr.
Dziękuję Wam za opinie i odwiedziny. Mostek spodobał mi się - pewnie wrócę tam jeszcze przy innym świetle i gdy niebo będzie wyglądało ciekawie.
Magnum - jak wstanę rano na wschód słońca to do rodzinnego niedzielnego śniadania jest jeszcze parę godzin i w takim czasie wycieczka na odległość godziny -półtorej jazdy samochodem jest rozwiązaniem by nie budzić domowników. Czasem udaje mi się wywlec z domu moją drugą połowę i powędrować po okolicy w innym czasie. Jest mi łatwiej, 20 lat pracowałem jako terenowy lekarz weterynarii z dyżurami wyjazdowymi - okolice Wadowic i Andrychowa przejeżdżałem setki razy w różnych porach roku i w każdą pogodę.
Poniżej dzisiejsze, świeżo obrobione, poranne, lekko mgliste, zachodniomałopolskie obrazki:
172.
173.
174.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 28.06.11 o 07:49
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Bardzo ciekawy wątel. Mnóstwo fajnych zdjęć miejskich, wiejskich - naprawdę jest co oglądać. Seria z mostkiem bardzo fajna ze wskazaniem na symetryczne zdjęcie nr 165. Z ostatniej serii 174 bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam, Jola
Ostatnie krajobrazy bardzo na tak. Miękkie kolorki, światełko, bardzo plastyczne.
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Apz widoczki cool.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
174 najbardziej ,i się podoba z polowej wrzutki![]()