G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
przycięta 3b
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Jest już przycięte, mój błąd.
Odrobina smogu, odrobina mgły i swiatło spoza horyzontu w kontrze, dały moim zdaniem ciekawą lewą połowę kadru. Prawa połowa w kontrze jest ponad zanieczyszczeniami i zakończona niby grzebieniem z drzew.
Mam nadzieję,ze udało się mi pokazać te róznice klimatu na jednej fotografii.
Pozdrawiam wszystkich oglądających.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wiesz ja też czasami przemawiam do andtora prostym serdecznym tekstem, szkoda tylko, że tenże ma problemy by się sam powstrzymać....
Heniu wrzuciłem do rawów apeaeta rawa o którym rozmawialiśmy. Tego od "pofałdowanej czasoprzestrzeni"
Poniżej fotka na którą liczyłem, niestety z powodu wszechpotęznych rozpierających się w przestrzeni drutów niesposób zrobić tę fotografię dobrą....
Ostatnio edytowane przez apz ; 1.01.16 o 21:43
Ależ wolno i nawet trzeba, ale przydałoby się mnie ironii, a więcej wyrozumiałości w zgłaszaniu błędów.
No w tym wypadku ten szczegół nie wpływa na ocenę całego kadru. Ja akurat skupiłem się na centrum kadru. Jest przyzwoity. Mógłbym mieć zastrzeżenia co do temperatury obrazu (jest odrobinę za ciepła, ale wiem jakie potrafią być zgubne dla automatyki WB poranki we mgle.