Cieszę sie ze moglem w jakis sposób pomócbędę zaglądał bo nocne kadry bardzo lubię i czekam na dalsze efekty.
Ola Olga- jasny obiektyw bedzie potrzebny. Najlepiej mi wychodzilo z f 1.8 . Jak masz jakies watpliwosci pytaj śmiałopozdr
Cieszę sie ze moglem w jakis sposób pomócbędę zaglądał bo nocne kadry bardzo lubię i czekam na dalsze efekty.
Ola Olga- jasny obiektyw bedzie potrzebny. Najlepiej mi wychodzilo z f 1.8 . Jak masz jakies watpliwosci pytaj śmiałopozdr
Dzięki, zapytam na pewno![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
cześć apzecie,
Przejrzałem kilka stron wstecz, i te widoczki przypadły mi do gustu, nawet, jeśli jak na moje oko lekko prze-ostrzone.
pozdrawiam,
Dzięki za odwiedziny, ostrzenie rozważę.
Żelazny krajobraz - kolejny widoczek z drogi. Trochę mgły, smogu, przechodzący początek frontu atmosferycznego, resztki słońca i Wieprzowski Dział i Mały Beskid w dalszym planie: "zimowy krajobraz" z 18.12. 2015r. ...
E-m5 mark II i Samy 12/2@8
Ostatnio edytowane przez apz ; 18.12.15 o 05:07
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Świetne.
klimat jest i widok uroczy, ale musze jeszcze sprawdzić na swoim kompie bo tu mi się jakieś mocno ciemne wydaje![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Dzisiejsze:
Ostatnio edytowane przez apz ; 20.12.15 o 10:27
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Grudniowy mglisty poranek... lubie takie krajobrazy.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Miałem telefon z Wieprza więc się niebawem wybiorę...może też coś ładnego cyknę ?
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|